Якісний хліб для здоров'я: як правильно зробити вибір - BBC News Україна

Дослідження свідчать: люди, які вживають більше цільнозернових продуктів, мають нижчий ризик розвитку раку товстої кишки, шлунка та, можливо, інших видів раку.

Клітковина, присутня у цільнозерновому хлібі, забезпечує триваліше відчуття насичення завдяки повільнішому процесу травлення. Це, у свою чергу, сприяє поступовому підвищенню рівня цукру в крові, на відміну від білого хліба, який може швидко викликати відчуття голоду.

#Карцинома #Голод #Цукор #Шлунок #Кров #Хліб #Харчові волокна #Товстий кишечник

Читайте також

Найпопулярніше
Грабував пенсіонерів
»Мак−2014»
Із 37 соціальних проектів виконано 36
Актуальне
Відома українська акторка висловила свої переживання щодо життя в Польщі, зазначивши, що деякі аспекти їй не до вподоби.
Роналду став першим футболістом, якому вдалося досягти статусу мільярдера - розкрито вражаючі фінансові досягнення Кріштіану.
Парламент прийняв законопроєкт, що передбачає державну допомогу для сільськогосподарських виробників.
Теги