
Видалити плівки та прожилки з печінки. Замочити її в молоці на 15-20 хвилин – це зробить її більш м’якою та усуне гіркоту.
Рослинні продукти:
Цибулю та моркву нарізати й обсмажити на олії до золотистого кольору.
Приготування печінки смаженням:
Додати до овочів печінку, сіль, перець і лавровий лист. Готувати на середньому вогні 15-20 хвилин.
Подрібнення:
Вийняти лавровий лист. Все перекласти в блендер і змолоти до однорідної маси. Додати вершкове масло - воно має бути кімнатної температури.
Охолодити та дати настоятися.
Залиште готовий паштет у холодильнику принаймні на 2 години. Оптимально — дати йому постояти всю ніч, щоб смакові відтінки повністю розкрилися.
#Олія #Овочевий #Сіль #Allium #Кнопка #Чорний перець #Печінка #Молоко #Масло вершкове #Смаження #Холодильник #Морквина. #Лавровий лист #Паштет