Щоб приготувати смачні, ароматні та соковиті домашні котлети, досвідчені кухарі рекомендують включати в фарш натерті овочі, а також замочений у воді хліб або панірувальні сухарі.
Кулінарний експерт опублікувала в Instagram п'ять корисних порад для створення смачних, соковитих і ніжних домашніх котлет.
Найкраще використовувати та поєднувати 2 види фаршу.
Цибуля
Чим більше цибулі ви використаєте, тим смачнішими стануть ваші котлети!
Молочная жидкость
Замість того, щоб включати його до складу фаршу, краще використати теплу кип'ячену воду.
Хлібці
Замість хлібних крихт скористайтеся панірувальними сухарями.
Вершковий сир та масло
Додайте до готової консистенції трохи вершкового сиру і трохи замороженого вершкового масла, натертого на великій тертці.
Приправи
Їх слід включити в кінці процесу. Потім швидко перемішуємо фарш, формуємо котлети та смажимо їх.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
#Сир. #Овочевий #Вода #Allium #Молоко #Хліб #Масло вершкове #М'ясний фарш #Спайс #Вершки #фрикаделька #Панірувальні сухарі #Раск