Лаваш може стати чудовою альтернативою тесту у багатьох десертах, що дозволить вам значно заощадити час. Вам не знадобиться ні замішувати, ні розкатувати тісто. Щоб приготувати штрудель, просто розмістіть начинку на лаваші, ретельно загорніть його і відправте в духовку.
Концепція приготування простого яблучного штруделя з лаваша була представлена на Instagram фудблогеркою Анастасією (nastia mudra). Не забудьте карамелізувати яблука — це додасть страві неперевершеного смаку.
Інгредієнти для начинки:
Метод приготування:
1. Яблука почистити від шкірки та серцевини.
2. Нарізати невеликим кубиком і обсмажити 7 хвилин на сухій сковорідці.
3. Для приготування крему об'єднайте яйце, підсолоджувач і крохмаль.
4. Налийте молоко у каструлю та нагрівайте до закипання.
5. Додати яєчну масу, не припиняючи помішування.
6. Коли крем почне загустівати, зніміть його з вогню.
7. Лист лаваша змастити заварним кремом.
8. На верхній шар розкласти яблука (при бажанні можна посипати корицею).
9. Загорніть краї та сформуйте рулет.
10. Помістіть у духовку на 10 хвилин при температурі 200 градусів.
На OBOZ.UA ви також маєте можливість знайти різноманітні рецепти:
#Крем #Десерт #Яйце #Apple #Кориця (Cinnamomum verum) #Тісто #Кипіння #Інгредієнт #Молоко #Медичний рецепт #Крохмаль #Лаваш #Штрудель. #Заварний крем