Таємниці створення котлет, що розпливаються в роті.

Якщо ви прагнете навчитися готувати смачні та соковиті котлети, ознайомтеся з рекомендаціями від ТСН.ua.

Є кілька хитрощів, завдяки яким котлети виходять настільки смачними, що буквально розтануть у роті.

Щоб покращити смак котлети, варто додати у фарш подрібнену цибулю, спеції та сіль, а потім залишити його в холодильнику на 5-6 годин. М'ясо трішки промаринується і буде намагато смачнішим.

Навесні, восени або взимку білий хліб краще замочувати у молоці, а ось влітку у воді. Так фарш ніколи не прокисне після додавання до нього цього складника.

Краще вводити яйця не в сам фарш, а спочатку в змочений хліб. Це допоможе котлетам зберегти форму і не розпадатися під час приготування.

Не рекомендується пропускати цибулю через м'ясорубку; краще просто нарізати її дрібно. Таким чином, в котлетах збережеться приємний аромат цибулі.

Щоб перемолоти м'ясо на фарш, краще використовувати не мілку сітку м'ясорубки, а середню або навіть велику. Так смак м'яса відчуватиметься краще.

При формуванні котлет завжди змащуйте руки олією. Це допоможе уникнути прилипання фаршу до рук та до дошки, на яку ви кладете готові котлети.

Спробуйте панірувати страву не лише в сухарях чи пшеничному борошні. Щоб досягти апетитної хрусткої скоринки, використовуйте мелену кукурудзяну крупу або кукурудзяне борошно.

#Олія #М'ясо #Яйце #Борошно #Сіль #Вода #Allium #Кнопка #Крупа (зерно) #Молоко #Хліб #Смаження #М'ясний фарш #Спайс #Котлета #Хлібні крихти #Кукурудза.

Читайте також