Які продукти вживати, а від яких краще відмовитися, щоб підтримувати здоров'я шлунка - BBC News Україна

Здоров'я кишечника — це не лише питання травлення; воно є наріжним каменем нашого імунітету, психічного стану та загального відчуття енергії і благополуччя.

Кишковий мікробіом, що налічує трильйони мікроорганізмів, процвітає завдяки різноманітному і поживному харчуванню. Проте, невдалий вибір продуктів може порушити цю крихку екосистему, що, в свою чергу, може викликати проблеми з травленням, запальні процеси та хронічні захворювання.

#Їжа #Поживна речовина #Бактерії #Травлення #Хвороба #Кишечник #Імунітет (медицина) #Здоров'я #Запалення #Мікроорганізми

Читайте також

Найпопулярніше
Грабував пенсіонерів
»Мак−2014»
Із 37 соціальних проектів виконано 36
Актуальне
Топінамбур, бруква без багетів. Франція знову звертається до страв воєнних часів - BBC News Україна.
Віктор Павлік поділився фотографією свого підрослого сина та розкрив секрет особливого подарунка, який підготував для нього на честь четвертого дня народження.
PS: Росія здійснила напад, використавши близько 200 ракет і дронів, серед яких були збиті два "Кинджали".
Теги