Які продукти вживати, а від яких краще відмовитися, щоб підтримувати здоров'я шлунка - BBC News Україна

Здоров'я кишечника — це не лише питання травлення; воно є наріжним каменем нашого імунітету, психічного стану та загального відчуття енергії і благополуччя.

Кишковий мікробіом, що налічує трильйони мікроорганізмів, процвітає завдяки різноманітному і поживному харчуванню. Проте, невдалий вибір продуктів може порушити цю крихку екосистему, що, в свою чергу, може викликати проблеми з травленням, запальні процеси та хронічні захворювання.

#Їжа #Поживна речовина #Бактерії #Травлення #Хвороба #Кишечник #Імунітет (медицина) #Здоров'я #Запалення #Мікроорганізми

Читайте також

Найпопулярніше
Грабував пенсіонерів
»Мак−2014»
Із 37 соціальних проектів виконано 36
Актуальне
У парламентській тимчасовій слідчій комісії, що займається питаннями корупції в правоохоронних структурах, різко засудили недостатню ефективність діяльності НАБУ і САП, порівнявши це з китайсько-російською моделлю.
Як продовжити життя квітів у вазі: використання цукру та оцту - корисні рекомендації.
Наймолодший на планеті новонароджений хлопчик встановив новий рекорд у Книзі рекордів Гіннеса - Здоров'я 24.
Теги