
Як швидко приготувати таку страву - читайте в матеріалі РБК-Україна.
Ця страва підходить як для вегетаріанців, так і для тих, хто вживає м'ясо, але бажає полегшити своє меню. І найважливіше - процес її приготування надзвичайно простий!
Ці кабачки мають хрустку скоринку, ніжну середину і яскравий пікантний смак. А ще - бюджетні, швидкі у приготуванні та неймовірно ситні.
Натріть кабачки на великій тертці, посоліть їх і дайте постояти близько 10 хвилин. Після цього вичавте надлишок рідини.
Ввести яйця, тертий сир, подрібнений часник, зелень та приправи.
Як приготувати кабачки (Скриншот)
Додати борошно або панірувальні сухарі, щоб загустити суміш.
Добре перемішати і ложкою викладати на розігріту сковорідку.
Смажити з обох боків до золотистої скоринки - по 2-3 хвилини.
Такими виходять кабачки (Скриншот)
Також варто зазначити, що кабачки відмінно гармоніюють із соусом на основі сметани і часнику, а також із йогуртовими дипами. Крім того, вони смачні як у гарячому, так і в холодному вигляді.
#Сир. #Яйце #Борошно #Сметана (молочний продукт) #Кнопка #Соус #Ложка. #Спайс #Сік. #Кабачок #Вегетаріанство