Яка їжа ідеальна для сніданку та довголіття
За висловлюванням професора Тіма Спектора, ця популярна страва є чудовим вибором для підтримки здорового мікробіому кишечника, що сприяє травленню та підсилює імунну систему.
За словами Тіма, він їсть йогурт кожен день тижня. Однак він попередив, що певні види йогурту набагато корисніші для кишечника, ніж інші.
Для підтвердження своїх аргументів він представив різноманітні види йогурту, доступні на полицях більшості супермаркетів. Тім застеріг, що йогурти, які рекламують користь для здоров'я кишечника, часто містять значну кількість цукру.
Згідно з висновками фахівця, деякі люди вживають до трьох чайних ложок цукру. Проте це не свідчить про те, що безцукрові альтернативи є більш здоровими.
"Інші компанії стверджують, що їхні продукти не містять цукру. Чи це дійсно позитивно? Ні, адже вони використовують штучні підсолоджувачі. Якщо ви уважно ознайомитеся з списком інгредієнтів, то натрапите на безліч незнайомих хімічних сполук, таких як емульгатори, які можуть негативно впливати на мікробіом кишечника", - зазначив він.
"Саме тому я віддаю перевагу продуктам, які мають максимально простий склад. Це в основному лише молоко та корисні мікроорганізми", - зазначив фахівець.
Він заохочував людей спробувати йогурти з високим вмістом жиру, оскільки вони сприяють покращенню здоров'я.
#Їжа #Йогурт. #Чай #Імунна система #Цукор #Інгредієнт #Молоко #Бактерії #Травлення #Сніданок #Кишечник #Здоров'я #Підсолоджувач #Хімічна речовина