Гречка з грибами та свининою: секрети приготування смачної страви, від якої важко відірватися.

Гречаний плов - це відмінна заміна звичайному плову, особливо коли потрібно приготувати страву в короткий термін.

Цей рецепт обов'язково сподобається всім, хто любить гречку. Приготування відбувається так само, як і для традиційного плову, тільки замість рису ми використовуємо гречану крупу.

Спершу потрібно ретельно промити і очистити м'ясо від плівок і жилок. Після цього наріжте його на невеличкі шматочки. Розігрійте каструлю або котел з олією, а потім додайте туди м'ясо для обсмажування.

Поки смажиться м'ясо, цибулю почистіть і наріжте півкільцями. Моркву почистити та нарізати тонкою соломкою. М'ясо має підсмажитися та стати золотистого кольору. Тільки тоді до нього слід відправляти овочі. Їх також слід довести до напівготовності.

Гречку тим часом промийте та відправте в овочі з м'ясом. Спочатку водою не заливайте, адже вона має добре просмажитись і набратися ароматів. Лише після смаження, гречку слід залити водою. Як тільки він закипить, вогонь прикрутіть і залиште мліти на мінімальному.

Туди вкинути сіль та спеції, пару зубчиків часнику до смаку. Печериці ми чистимо, миємо та нарізаємо слайсами. Викладіть їх зверху на гречку, накрийте кришкою та залиште на плиті до повної готовності. Через 1 годину гречаний плов зніміть з вогню і дайте настоятися деякий час під кришкою.

Нагадуємо, як приготувати рибу так, щоб діти із задоволенням її смакували: ніжний хек з помідорами – простий рецепт.

Раніше ми повідомляли про картопляне пюре по-новому: несподівані інгредієнти, які зроблять страву шедевром.

Також з'явилася інформація про універсальне тісто, яке ідеально підходить для приготування вареників, чебуреків та пельменів.

#Овочевий #М'ясо #Сіль #Тісто #Allium #Каструля для бульйону #Кнопка #Рис #Масло вершкове #Помідор. #Фагопірум #Смаження #Аромат #Страва (їжа) #Морквина. #Плов #Чебуреки #Пельмені #Картопляне пюре

Читайте також