Ці три продукти значно перевищують молоко за кількістю кальцію.

Кунжут - справжній чемпіон за вмістом кальцію. Всього 1 столова ложка кунжутного насіння містить близько 90 мг кальцію - це більше, ніж у склянці молока!

Переваги кунжуту:

Спосіб вживання: Додавайте кунжут до своїх салатів, йогуртів, випічки або використовуйте його у формі кунжутної пасти (тахіні).

Мигдаль - 264 мг кальцію на 100 г

Мигдаль є відмінним рослинним джерелом кальцію. Окрім цього, він багатий на вітамін E, білки та корисні жири, що робить його чудовим вибором для збалансованого харчування.

Переваги вживання мигдалю:

Способи вживання: Насолоджуйтеся сирими або обсмаженими мигдалями, включайте їх у вівсянку, смузі чи приготуйте мигдальне молоко.

Кейл, или листовая капуста, содержит 254 мг кальция на каждые 100 граммов.

Зелень також може бути відмінним джерелом кальцію! Листова капуста кейл містить велику кількість цього мінералу і чудово засвоюється організмом.

Користь кейлу:

Спосіб використання: Включайте листя кейлу в салати, приготуйте смачні смузі або обсмажте його з оливковою олією.

#Кальцій #Йогурт. #Жир. #Організм #Посівний матеріал #Молоко #Оливкова олія #Пошта #Салат #Випічка #Ложка. #Вітамін #Брассіка. #Мигдаль #Кунжут

Читайте також