
Як приготувати найсмачніші котлети з капустою
Капусту слід ретельно промити та нарізати на дрібні шматочки. Потім помістіть її в каструлю, посипте невеликою кількістю солі, залийте водою і поставте на вогонь.
Залийте воду в каструлю і доведіть її до кипіння, після чого зменшіть вогонь і дайте покипіти ще 15-25 хвилин.
Якщо капуста вже досить стара, залиште її на триваліший час, а якщо вона свіжа, то 15 хвилин буде цілком достатньо.
Дрібно поріжте цибулю, а моркву натріть на тертці. Не забудьте очистити картоплю та також натерти її на тертці.
Відцедіть воду з капусти, а цибулю разом з морквою обсмажте на сковорідці протягом 5-7 хвилин до появи золотистої скоринки. Додайте сіль, перець, часник і свої улюблені спеції. Усе ретельно перемішайте.
В глибоку миску складіть капусту, натерту картоплю та обсмажені овочі. Додайте манну крупу та вимішуйте до однорідності.
Змочіть руки в теплій воді і сформуйте котлети. Для досягнення апетитної скоринки обваляйте їх у панірувальних сухарях. Обсмажуйте на сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
Подавати можна як гарячими, так і холодними. Можна посипати зеленню або додати сметану чи улюблений соус.
#Овочевий #Сіль #Вода #Allium #Каструля для бульйону #Кипіння #Сметана (молочний продукт) #Чорний перець #Соус #Картопля #Спайс #Брассіка. #Морквина. #фрикаделька #Панірувальні сухарі